Markentreprenad i Stockholm

Markentreprenad är en central del av varje byggprojekt och utgör den stabila grunden för framgång. Vi på Top Ent är det självklara valet för markentreprenad i Stockholm om du söker efter en pålitlig partner och vill säkerställa en stark start för ditt byggprojekt.

markarbete anläggning

Markentreprenad - Bygg med solid grund

Inom byggvärlden är markentreprenad en grundläggande fas som omfattar arbeten som jordförbättring, schaktning, dränering och planering av marken. Denna fas är helt enkelt oumbärlig för att skapa en hållbar och säker grund för allt från bostäder till kommersiella fastigheter. Här kan du läsa mer om våra markarbeten.

Tidigare projekt i Stockholm

För Kista BrightFinlandsgatan, Stockholm har vi utfört en omfattande markentreprenad.

Här var problematiken att marken hade satt sig och det var ojämna ytor och kanter.

Vi grävde upp marken och isolerade sockeln in mot huset dränerade och återställde sedan med nya markplattor vid entrén och gångvägarna runt fastigheten.

Renoveringen bestod även av 3st trappor med nya trappsteg och räcken.

Anläggning av nya gräsmattor och montage av belysningspollare.

Efter avslutat entreprenad skedde en slutbesiktning med kund och besiktningsman och byggpärmen överlämnades. Här har vi en garantitid på 5 år enligt ABT06.

Markentreprenad

Top Ents expertis inom markentreprenad

Med år av erfarenhet inom byggbranschen är Top Ent välpositionerade för att hantera olika aspekter av markentreprenad i Stockholm.

Vi kombinerar teknisk expertis med modern utrustning för att utföra arbeten med precision och kvalitet.

Vårt engagerade team av yrkespersoner hanterar allt från markberedning till utgrävning och schaktning.

En bred tjänsteportfölj

Våra markentreprenadtjänster i Stockholm omfattar en mångfacetterad tjänsteportfölj. Vi erbjuder allt från förberedande arbete för byggnation till dräneringslösningar och använder våra egna maskiner. Våra entreprenadmaskiner kommer i alla storlekar, från tre ton till 17 ton, vilket innebär att vi har maskiner som kan klara av alla möjliga uppdrag.

Pålitlig markentreprenad - Grunden för ditt projekt

Vår målsättning är att vara din pålitliga partner genom hela processen, från planering till genomförande. Vi är gladeligen den mindre firman med stora muskler, vilket ger oss möjligheten att vara lyhörda, snabba och flexibla samtidigt som vi sitter på de resurser som krävs för att kunna hantera stora projekt.

För att se till att ditt byggprojekt har den bästa möjliga starten, välj Top Ents för pålitlig markentreprenad i Stockholm. Vi är redo att bidra till skapandet av en stabil grund som håller över tid. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot en framgångsrik byggresa

Berätta hur vi kan hjälpa er!

Hör gärna av dig till oss med era funderingar eller prisförfrågan. Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi inom kort!

En partner för hela projektet

Med vår maskinpark, lokaliserad i Kallhäll, norra Stockholm, har vi musklerna att utföra alla delar i en markentreprenad.