Anläggningsföretag Stockholm

Behöver ni hjälp med anläggningsarbete? Låt oss på Top Ent hjälpa er att driva projektet! Vi är ett anläggningsföretag i Stockholm som utför allt från grov- och finplanering till löpande underhållsarbete. I pulserande Stockholm har vi som anläggningsföretag en avgörande roll att forma och underhålla utomhuslandskap och skapa platser som både fascinerar och fungerar.

Vad är anläggningsarbete?

I grund och botten handlar det om alla de arbeten som krävs för att skapa, vårda, förändra eller avlägsna en byggnad eller anläggning. Det innefattar allt från att skapa något nytt till att underhålla det befintliga bakom varje struktur och plats vi ser runt omkring oss.

Olika typer av anläggningsarbete som vi utför

Grov- och finplanering

I stadier vi utför grovplanering arbetar vi med grunden, detta kan handla om att fylla och jämna av mark och områden. Finplanering handlar mer om det mer ytliga, exempelvis stenläggning eller förberedelser för växtområden.

Finplanering i garage
Anläggningsarbete för parkering

Schaktning

Schaktning är en viktig process inom anläggningsarbete som involverar att vi gräver, avlägsnar jord, sten, sand eller andra material för att forma och skapa önskade nivåer och former på en byggplats eller ett område.

Lekplatser

Vi har hand om projekt för olika lekplatser i Stockholm. Där vi arbetat med underhåll, reparationer och säkerhetsförebyggande åtgärder.

Lekplats i stockholm

Vi som anläggningsföretag i Stockholm

En trygghet med att anlita oss som anläggningsföretag i Stockholm, är att vi är lyhörda och flexibla, samtidigt som vi besitter en stor kapacitet att ta oss an stora projekt. Vi är erfarna att  driva projekt och agera totalentreprenör och med detta ställer vi höga och tydliga krav på alla som involveras i uppdragen.

Vi välkomnar alltid nya anläggningsarbeten i Stockholm, kontakta oss idag om ni behöver rådgivning inför era projekt!

Berätta mer så visar vi hur vi kan hjälpa er!

Hör gärna av dig till oss med era funderingar eller för kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi inom kort!

Kontakta oss för mer information!

Vi på Top Ent är en pålitlig och kompetent partner inom området för anläggningstjänster i Stockholm. Med vår expertis, mångsidiga tjänsteutbud och engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vi redo att förvandla utomhusmiljöer till imponerande och funktionella platser.

Kontakta oss idag, så hjälper vi er att besvara alla era funderingar kring anläggningsarbete i Stockholm!