Anläggningsföretag Stockholm

Behöver ni hjälp med anläggningsarbete? Låt oss på Top Ent hjälpa er att driva projektet! Vi är ett anläggningsföretag i Stockholm som utför allt från grov- och finplanering till löpande underhållsarbete. I pulserande Stockholm har vi som anläggningsföretag en avgörande roll att forma och underhålla utomhuslandskap och skapa platser som både fascinerar och fungerar.

Vad är anläggningsarbete?

I grund och botten handlar det om alla de arbeten som krävs för att skapa, vårda, förändra eller avlägsna en byggnad eller anläggning. Det innefattar allt från att skapa något nytt till att underhålla det befintliga bakom varje struktur och plats vi ser runt omkring oss.

Olika typer av anläggningsarbete som vi utför

Grov- och finplanering

I stadier vi utför grovplanering arbetar vi med grunden, detta kan handla om att fylla och jämna av mark och områden. Finplanering handlar mer om det mer ytliga, exempelvis stenläggning eller förberedelser för växtområden.

Finplanering i garage
Anläggningsarbete för parkering

Schaktning

Schaktning är en viktig process inom anläggningsarbete som involverar att vi gräver, avlägsnar jord, sten, sand eller andra material för att forma och skapa önskade nivåer och former på en byggplats eller ett område.

Dränering

När vi arbetar med dränering så avlägsnar vi överskottsvatten från marken eller en anläggning för att förhindra att vatten samlas, eller förhindra fuktproblem. Detta kan involverar byggnader, vägar eller trädgårdar.

Dränering
Lekplats i stockholm

Lekplatser

Vi har tidigare haft hand om projekt för olika lekplatser i Stockholm. Där vi arbetat med underhåll, reparationer och säkerhetsförebyggande åtgärder.

Vi som anläggningsföretag i Stockholm

En trygghet med att anlita oss som anläggningsföretag i Stockholm, är att vi är lyhörda och flexibla, samtidigt som vi besitter en stor kapacitet att ta oss an stora projekt. Vi är erfarna att  driva projekt och agera totalentreprenör och med detta ställer vi höga och tydliga krav på alla som involveras i uppdragen.

Vi välkomnar alltid nya anläggningsarbeten i Stockholm, kontakta oss idag om ni behöver rådgivning inför era projekt!

Berätta mer så visar vi hur vi kan hjälpa er!

Hör gärna av dig till oss med era funderingar eller för kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi inom kort!

Tidigare projekt

Frösunda, Gustav 3BLVD, Solna, Stockholms län.

Anläggning av nytt tätskikt ner mot ett garagevalv, där vi sedan anlägger en ny yta för restaurang/uteservering

För det här projektet kapar vi upp och river befintlig asfalt och betong. Det körs på deponi med lastbil. Dom murstenar och plattor som rivs läggs på pall inom etableringen för projektet, detta för att miljöstrategiskt kunna återanvända och utnyttja dom material som håller och passar projektet.

När allt är rivet kommer en samarbetspartner som är expert inom tätskikt och utför det arbetsmomentet. Därefter det har härdat enligt anvisningar så börjar vi återställa och fylla tillbaka material. Vissa fraktioner hade vi möjligheten att spara på plats och där återanvänds den till samma yta. Efter det armerar vi och gjuter en ny platta med skyddsbetong innan vi ska börja återställa marken med plattor och avrinningsrännor. Planteringar bestående av cortenstålsformar ställs ut och fylls på med planteringsjord.

Kontakta oss för mer information!

Vi på Top Ent är en pålitlig och kompetent partner inom området för anläggningstjänster i Stockholm. Med vår expertis, mångsidiga tjänsteutbud och engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vi redo att förvandla utomhusmiljöer till imponerande och funktionella platser.

Kontakta oss idag, så hjälper vi er att besvara alla era funderingar kring anläggningsarbete i Stockholm!