Garagesopning & Garagestädning

För parkeringshus och garage

Vi på Top Ent erbjuder omfattande tjänster med garagesopning, för att förbättra rengöringen och säkerheten i exempelvis parkeringsgarage. Med vårt dedikerade och erfarna team, samt moderna maskinpark, strävar Top Ent efter att skapa en renare och säkrare miljö för sina kunder.

Garagesopning

Garagesopning i Stockholm med omnejd

Vi har vår verkstad och utgår ifrån vårt kontor i Kallhäll, men tar oss an garagesopningar i hela Stockholm, Uppsala & Enköping.

Behöver ni hjälp med kort varsel i Stockholm?

Ring oss direkt på:

Telefonnummer
08 – 760 54 00

Frågor eller behov av kostnadsfri offert?

Hör gärna av dig till oss med era funderingar eller prisförfrågan. Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi inom kort!

Därför är det viktigt med garagesopning

sandupptagningsmaskin

Städning av garage genom, garagesopning gör man för att avlägsna damm, sand, löv och andra partiklar som samlas över tiden. Denna process resulterar i en märkbar förbättring av luftkvaliteten, vilket är särskilt viktigt för områden med hög trafik.

Varför välja Top Ent för garagesopning?

Expertis och erfarenhet

Vi har lång erfarenhet, kunnig personal och inom städning av garage. Vårt specialiserade team förstår de specifika utmaningar som parkeringsgarage kan ha när det gäller damm, smuts och skräp. Vi vet även med oss att varje fastighet är unik och är vana att anpassa oss efter olika förutsättningar.

Effektiv teknik

Vi använder våra egna moderna sopmaskiner som är utformade för att rengöra och avlägsna föroreningar effektivt. Dessa maskiner är anpassade för olika ytor och kan nå även svåråtkomliga områden.

Så går en garagestädning till hos oss

Offertförfrågan

Från offertförfrågan tills att vi kollat på objektet antingen på plats eller genom en detaljerad planritning som visar platser/pelare och utformning av garaget lämnar vi en offert.

Denna är personligt framtagen för er och kan vara ett avtalsförslag på regelbunden städ (exempelvis 1-3ggr/år) alternativt en engångssopning.

Genomförandet av sopning av garaget

Utförandet på plats börjar med att man kontrollerar att garaget är tömt & lämnat enl ök med kund. Här sopar vi sedan fram manuellt i hörn och runt pelare etc. för att våra maskiner ska kunna komma åt. Sedan körs maskiner runt hela ytorna och tippar deponi vid behov.

När garaget är klart säkerställer vi att allt är i gott skick, så att användare av garaget fortsatt får en bra upplevelse.

Vanliga frågor kring garagesopning

Det tar normalt sätt en dag, att genomföra en sopning/städning av garage. Tiden kan variera från en dag till ett par dagar. Precis som prisfrågan ovan, så varierar tidsåtgången beroende på storlek och omfattning av städningen.

Ja, det går bra. Våra kunder varierar från engångssopningar med enstaka tillfällen, till det mer vanliga att ha ett serviceavtal där vi kommer överens om hur ofta och när sopningen ska ske.

Ja, det går bra. Våra kunder varierar från engångssopningar med enstaka tillfällen, till det mer vanliga att ha ett serviceavtal där vi kommer överens om hur ofta och när sopningen ska ske.

Har ni fler funderingar kring garagesopning?

Tveka inte att höra av er så kan vi guida er rätt!

Vi finns i Stockholm, Järfälla, närmare bestämt på Molnbacka vägen 3, men genomför garagesopningar i hela Stockholm med omnejd.