Innergårdsrenovering Stockholm

Innergårdarna runt om i Stockholm bär på stor potential för förvandling. En välutförd renovering kan förvandla dem till oaser av skönhet och avkoppling. Kontakta oss idag för att renovera er gård eller läs vidare för att upptäcka hur vi på Top Ent arbetar.

Vi har kapaciteten att hantera gårdsrenoveringar i alla storlekar!

Eftersom att vi besitter erfarenheten och de nödvändiga resurserna i form av våra egna entreprenadmaskiner så har vi möjligheten att ta hand om gårdsrenoveringar i Stockholm i alla storlekar.

Renovering av innergård

Vad ingår i när vi renoverar gårdar i Stockholm?

Vi specialiserar oss på att omforma dessa utrymmen, skapa miljöer som inte bara överensstämmer med din vision, utan också förhöjer värdet och funktionaliteten hos din fastighet.

Vår innergårdsrenovering omfattar en mängd olika aspekter som är skräddarsydda efter dina önskemål. Det kan inkludera landskapsdesign, skapande av grönområden, installation av trädäck eller stenbeläggning, plantering av blommor och växter, och mycket mer. Vi strävar efter att skapa en harmonisk och funktionell innergård som passar din fastighets stil och dina behov.

Tidigare Stockholms-projekt

Projekt på fastigheten Trumman, Rosenlundsgatan 29C, Stockholm

Här har vi gjort en hel innergårdsrenovering innehållande plattsättningar, planteringar och gårdsytor med bänkar och belysning. Vajrar som går över gården med lamparmaturer och klätterväxter längs fasaden. Anledningen var att nya VA/värme-rör, drogs över innergården vi fick uppdraget att renovera och återställa.

Berätta om vad ni vill uppnå, så förklarar vi hur vi tar oss dit!

Hör gärna av er till oss med era frågor eller om ni är i behov av en offert!

Steg för Steg: Så går en innergårdsrenovering till

Vi får uppdraget genom att ni upprättar en kontakt med oss, alternativt via en vunnen upphandling. Det i sin tur leder till en genomgång av projekteringen, där alla önskemål och idéer kartläggs. Här ser vi även om det finns alternativ som är mer hållbara etc.

Etablering för projektet sker och vi börjar utförandet av beställt arbete, här sker kontinuerlig uppföljning och egenkontroller. Sedan när slutfasen närmar sig går vi igenom arbetet och återkopplar till kund samt lämnar över vi all dokumentation som projektet kräver.

Planering och design

Initialt utför vi en genomgång av projekteringen, säkerställs att alla önskemål och idéer för innergården är genomförbara. Här ser vi över om möjligheten om alternativ som är mer hållbara etc. Tillsammans skapar vi en design som tar hänsyn till både estetik och funktionalitet.

Grundläggande arbete

Vi utför markarbeten som krävs för att förbereda ytan för landskapsdesign, i detta ingår grov- och finplanering.

Installation och skapande

Beroende på era önskemål installerar och renoverar vi staket, trädäck, stenbeläggning och skapar grönområden enligt planen. Vi har även möjlighet att renovera samt reparera lekplatser.

Detaljfinish

Vi tar hand om de små detaljerna som gör skillnad, som belysning, sittplatser och dekorativa element.

Genomgående uppföljning och inspektion

När vi börjar med utförandet av beställt arbete, sker kontinuerlig uppföljning och egenkontroller. När slutfasen närmar sig går vi igenom arbetet och återkopplar till beställare samt överlämnar all dokumentation som projektet kräver.

Förverkliga din dröminnergård med Top Ent

Top Ents kompetens inom innergårdsrenovering står till din tjänst. Oavsett vad din vision handlar om, är vi redo att förverkliga den. Kontakta oss idag för att inleda förvandlingen av din innergård i Stockholm!

Kontakta oss idag, så hjälper vi er att besvara alla era funderingar kring renovering av innergårdar i Stockholm!